Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΠΟΦ

Με την εναλλαγή που είχαμε στην κυβέρνηση ΟΧΙ μόνο δε φαίνονται να λύνονται τα προβλήματά μας, αλλά αντιθέτως τα υπάρχοντα οξύνονται και σ’ αυτά προστίθονται νέα.
Συγκεκριμένα:
Η χρηματοδότηση του Ταμείου μας, ΟΑΕΕ μειώθηκε κατά 44%, σε σχέση με το 2009 που σημαίνει νέες αυξήσεις σε εισφορές, περίθαλψη κλπ.
Σχεδιάζουν αλλαγή του τρόπου υπολογισμού συνταξιοδότησης με στόχο τη μείωση των συντάξεων και προετοιμάζουν αύξηση στο Φ.Π.Α.
Κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, δώρο στα πολυκαταστήματα και άλλα.

Επειδή η τακτική του Τριτοβάθμιου Συνδικαλιστικού οργάνου ΓΣΕΒΕΕ με τη συμμετοχή τους στο στημένο διάλογο με την κυβέρνηση για άλλη μια φορά, αποδείχτηκε επιζήμια για όλους τους μικρούς ΕΒΕ, και εμάς τους Φωτογράφους και επειδή παρά τις προτάσεις δεκάδων Ομοσπονδιών και Σωματείων αρνήθηκαν κατηγορηματικά να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση Αγωνιστικής Διεκδίκησης συντονιζόμαστε και ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ με το πλαίσιο αιτημάτων της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΒΕ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ και ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου