Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2017







Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ
ΚΑΛΕΙ  ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2017

Ενάντια στην νέα φορολόγηση , στο τσάκισμα των μισθών , στην γιγάντωση των χρεών , την επέλαση των κατασχέσεων και την περαιτέρω συρρίκνωση της επαγγελματικής μας δραστηριότητας.    Καλείστε να συμμετέχετε στις κατά τόπους κινητοποιήσεις.
ΑΘΗΝΑ 12/5/2017
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΜΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ  ΤΕΤΑΡΤΗ  17 MAH 
       ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 10.00 πμ

Για την Αθήνα  προσυγκέντρωση στις 9:30 π.μ στην Πλ. Κάνιγγος

 ***ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ & ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΗ 2017
……………………………………………

ΓΣΕΒΕΕ
Η ΓΣΕΒΕΕ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 

2 σχόλια:

  1. στεγαστικών δανείων της προσφοράς και το προσωπικό μέσα σε 48 ώρες

    Θα χορηγεί δάνεια του 5000 έως 2.500.000 ευρώ σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα που χρειάζονται χρηματοδότηση για την ενοποίηση ή τη χρηματοδότηση του χρέους για να αναβιώσει αυτές τις δραστηριότητες.
    Είμαστε στο μέτρο του δυνατού, έτοιμη να ανταποκριθεί στις δανειολήπτες εντός 48 ωρών από την παραλαβή της αίτησής σας διατυπώθηκαν.
    Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε: eco.credit.finance01@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας και καλωσορίσατε στην Spotcap Global Financial Services, με λένε Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

    Χρειάζεστε επειγόντως οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες Δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Σε άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν δάνεια ιδίων κεφαλαίων από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκής εξασφάλιση, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Όχι άλλες ώρες αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις σε τράπεζες. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου 24 ωρών παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε αμέσως απάντηση

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή